Well, våt inspelning.

Inspelningen av Ashley Greenes Film "LOL" vad jag längtar tills den kommer ut på bio!:D Det kmr nog Lisa att gilla eftersom hon är ett STORT Miley fan och sen Twilight fan, hennes favoriter i en blandning hehe :) Själv så tkr jag väl att Miley är helt okej! :) O Ashley love!

 

 

Inspelningen av Miley Cyrus nya film ”LOL: Laughing Out Loud” rullar vidare. Nu har Miley och kollegan Ashley Greene rest till Paris och under måndagen spelade de in vilda och våta scener på Pont Des Arts, Place de la Concordeoch Notre de Paris.

Det råder inga tvivel om vem som spelar Mileys kärleksintresse i filmen. Den 17-åriga skådespelerskan hade flera intima scener med den unge brittenDouglas Booth och givetvis ryktas det att skådisduon har något på gång även privat. Detta sedan ett fan skvallrat om att hon sett Miley ”klänga på Douglas” på en restaurang i Waterford i Michigan, som var inspelningsplatsen före avresan till Paris i förra veckan. I filmen medverkar även Adam Sevani, som också han har kopplats ihop med den nyblivna singelpinglan Miley.

Som Starlounge tidigare rapporterat har Miley en vågad roll i ”LOL”. Enligt uppgift spelar hon en rollfigur som både förlorar oskulden, röker marijuana, blir stupfull och hånglar med sina tjejkompisar.

Orkar inte ladda upp alla. Så det hära får räcka annars kan ni ju kolla in [Källan]

Egentligen tror jag att den hära artikeln mest var riktad mot Miley men aja , hon o Ashley är ju ändå i samma film och så var det ju massa bilder med!:D<3

/E


Kommentarer<3

Jag gör bloggdesign om ngn undrar. Den är gratis. Maila/adda mig på alskatwilight@hotmail.com om du vill ha en!


Twilight lovers kommentera här:

bloglovin Namn?:
Älskar du Twiligt?

E-postadress: (visas inte)

Bloggadress:

Din text:

trackback
RSS 2.0