Lite fakta

Här är lite fakta om Renesmee Cullev <333

Född den 10 september 2006, Renesmee Carlie Cullen (uttalas Ruh-NEZ-maj) är en vampyr / människa hybrid, och en medlem i den olympiska Coven. Hon är dotter till Edward Cullen och Bella Swan, och imprintee av Jacob Black. På fädernet, Renesmee's mor-och farföräldrar är Edward och Elizabeth Masen, medan det på moderns, de är Charlie Swan och Renee Dwyer. Hon är också adoptiv-barnbarn till Carlisle och Esme Cullen och adoptiv systerdotter till Jasper och Rosalie Hale och Alice och Emmett Cullen.

Renesmee anses Edward och Bellas "mirakel", på grund av vad som krävdes för att hålla henne och hennes mor levande genom graviditeten. Renesmee har också särskilda befogenheter att visa folk vad hon tänker genom att röra vid dem.

I början blir Bella arg på Jacob för att ge sin dotter smeknamnet "Nessie". Efter Jacob Black avtryck på Renesmee, Irina av Denali Coven ser Renesmee och tror hon är en "odödlig barn", ett mänskligt barn som hade vänt av en vampyr. Hon informerar Volturi, som odödliga barn inte har rätt att leva. Inriktad på att döda Renesmee och Cullens, de Volturi resa till Forks. Men Cullen familjemedlemmar samlas vittnen från hela världen för att bevisa att Renesmee inte är ett odödligt barn. Alice ger en annan halv-ras, Nahuel, som förklarar att halvblod utgör någon fara för vampyrer. Övertygade om att Renesmee inte är ett hot, det Volturi ledighet och Renesmee och hennes familj blir lämnade i fred.

Klaga inte på översättningen! haha jag är S Ä M S T på engelska xP


[källa]

Kommentarer<3
Skrivet av: Alicia

Var med och tavla i min fanmade tavling och vinn en lank i en manad.

Kram ALicia

2010-08-16 | 16:02:33
Din hemsida: http://twilightdiaries.blogg.se/
Skrivet av: Team Taylor - En blogg om Taylor Lautner!

Inte uttalar man det Ruh-NEZ-maj? Det var väll bara ett av namnalternativen som Bella föreslog.

2010-08-19 | 12:28:02
Din hemsida: http://teamtaylor.webblogg.se/

Jag gör bloggdesign om ngn undrar. Den är gratis. Maila/adda mig på alskatwilight@hotmail.com om du vill ha en!


Twilight lovers kommentera här:

bloglovin Namn?:
Älskar du Twiligt?

E-postadress: (visas inte)

Bloggadress:

Din text:

trackback
RSS 2.0